Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Tudung Aidijuma Giveaway by Anies

16:36

Assalamualaikum.. 
klik banner kalau nak join
Nak cerita pasal tudung yer.. ikutkan Fiza memang pakai bawal dari zaman sekolah lagi.. Yelah, dulu mana ada shawl ke.. pashmina, tudung pakai siap.. nak tak nak lipat bentuk segi tiga lepas tu pin.. Kalau ikutkan, mula pakai shawl bila mula kerja sebab boleh bergaya lilit-lilit. Tak sangka pula bila berkenalan dengan Aidijuma, terus nak pakai bawal semula.. Rupanya banyak style yang boleh dibuat dengan tudung bawal nie.. bukan setakat lipat 3 segi je.. berlilit-lilit pun boleh. Tak menarik sangat cerita nie, tapi harap ada rezeki memandangkan Fiza nie mmg peminat tegar Aidijuma.. hehe.
Tudung bawal tetap di hati...
Wassalam.

You Might Also Like

12 kitty baik hati komen

  1. Tudung AJ ni best sebab senang nak bentuk muka kan..same laa ana peminat AJ gak. Tapi malas nak join GA. Hahaha! Btw all the best kak.

    Lama ana tak singgah belog kak fiza. Ni baru nak aktif balik cam dlu. Jemput singgah. Hik3x

    ReplyDelete
  2. Gudluck.. :)

    Jemput singgah k..

    Entry terkini

    1. "Aperture Squad Artwork"




    ReplyDelete
  3. salam singgah jalan2 malam di sini fiza...semoga berjaya...diana pun dah join juga....

    http://mardiahdiana.blogspot.in/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html

    ReplyDelete
  4. GOOD JOB n terima kasih kerana sudi support n join GA sy... insya allah...ada rezeki pasti tak ke mana2...

    terima kasih sekali lagi.

    salam ukhuwah,
    anies

    ReplyDelete
  5. good luck fiza. GA yang menarik :)

    ReplyDelete
  6. sama la.. bawal tetap di hati sejak sekolah. skrg dh start beli AJ.
    all the best fiza

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah