Western Food sedia untuk dimasak

17:01

Assalamualaikum.. lama rasanya tak jenguk blog.. Semalam bercuti sebab nak bawa Thaqif cucuk 5 bulan. hari nie kembali bekerja seperti biasa.
Malam sebelum merdeka, kami pergi Tesco Rawang nak beli barang dapur, jalan2 kat ruangan sejuk beku sambil grab potato wedges dan nuget, ternampak pulak set untuk western food. 
Baca punya baca rupanya set lengkap, macam dalam gambar.
Malam tu ber'western' dinner la jawabnye..
Fiza pilih Crispy Fish Fillet 
Kit lengkap dengan Fish Fillet, kentang, sosej dan mayonis
Tak sampai 15 minit, siap 
Lemon tu kebetulan ada kat dalam peti ais.. 
buat hiasan macam kat kotak tu.. hehe 
Lepas nie boleh try set lain pulak, lamb. chicken atau beef.
harga pun berbeza-beza.
Jimat dan mudah untuk disediakan. 
Wassalam.

You Might Also Like

8 kitty baik hati komen

  1. Nnt nak try cari kat pasaraya jhehe

    ReplyDelete
  2. mudahkan bila dijual set lengkap macam tu?

    ReplyDelete
  3. Semua dah mudah skarang nak masak :D

    ReplyDelete
  4. salam singgah sini fiza...sedapnya...Diana jarang makan makanan Western Food ni...hihi

    ReplyDelete
  5. boleh la kerap2 makan WF lepas ni..heheh

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah