Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Ranking Pulau dan Pantai (Beach Ranking)

15:00

Assalamualaikum.. untuk info, Fiza nak kongsikan kedudukan atau ranking pulau dan pantai yang menarik dan cantik untuk dilawati. Teringat pula moment bercuti di Pulau Tioman tahun lepas. Pikir-pikir nak juga pergi bercuti di pulau lagi, sambil tengok air biru yang cantik dan mendamaikan.
BEACH RANKING
1Pasir Panjang (Long Beach), Redang
2Teluk Dalam Besar, Redang
3Teluk Pauh, Perhentian Besar
4Pasir Panjang (Long Beach), Perhentian Kecil
5Pasir Kalong Besar, Redang
6Juara, Tioman
7Pulau Mabul
8Teluk Dalam (Flora Bay), Perhentian Besar
9Pulau Sipadan
10Salang, Tioman
11Genting, Tioman
12Coral Bay, Pangkor
13Teluk Aur (Coral Bay), Perhentian Kecil
14Teluk Burau, Langkawi
15Teluk Dalam Kecil, Redang
16Emerald Bay, Pangkor Laut
17Pantai Tengah, Langkawi
18Pantai Cenang, Langkawi
19Blue Coral, Lang Tengah
20Square Point, Lang Tengah
21Main Beach, Perhentian Besar
22Panuba, Tioman
23Berjaya, Tioman
24Paya, Tioman
25Lanting, Tioman
26Nipah, Tioman
27Teluk Nipah, Pangkor
28Tanjung Ruh, Langkawi
29Golden Sands Beach, Pangkor
30Air Batang, Tioman
31Tanjung Sanctuary, Langkawi
32Teluk Bakau, Redang
33Tekek, Tioman
34Pantai Pasir Bogak, Pangkor
35Pantai Kok, Langkawi
36Teluk Dalam, Pangkor
37Pasir Hitam, Langkawi
38Mukut, Tioman
Pasir Panjang (Long Beach), Redang
Pulau Mabul, Sabah
Salang, Tioman
Teluk Nipah, Pangkor
Pasir Hitam, Langkawi
Teluk Pauh, Perhentian Besar
Bercuti nanti kene rancang betul2, dulu berdua sekarang dah bertiga.. Mungkin dalam tahun depan ke.. tak tahu lagi nak kemana.. ada rezeki memang teringin nak pergi ke pulau perhentian.. simpan duit.. berangan je tak kemana.. In syaa Allah..
Wassalam.

You Might Also Like

5 kitty baik hati komen

  1. Dah lama tak pergi bercuti .. huhu
    jmputlah songgah blog http://kimchaa.blogspot.my

    ReplyDelete
  2. wahh thanks kak hehehehe qila pun nak gak in planning wihiwww~

    ReplyDelete
  3. Byknya pulau yg mnarik..pulau kat Sabah ni pun x pernh jejak lgi

    ReplyDelete
  4. Teringinnya nak ke pulau-pulau yang cantik dekat Malaysia ni.

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah