Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Header Baru Ourmemoria

13:07

Assalamualaikum.. siap jugak header baru.. siapa yang perasan?
header lama 
header baru
hampir setahun baru nak tukar header. 
Layout je still lama sebab tak da masa nak edit lagi.. 
agak-agak bila la blog Fiza nie nak berubah yer..
hurrrmmm.. entah lar...

You Might Also Like

9 kitty baik hati komen

  1. Comelnya ibu thaqif...cntik header fiza

    ReplyDelete
  2. Rindunya nak design2 blog jugak.. dah 3-4 tahun rasanya tak tukar.. hahaha

    ReplyDelete
  3. singgah sini. comel header baru, hehe, hello kitty tetap ade ;D

    ReplyDelete
  4. walaupun jarang singgah sini.. prasan gak ada benda yang brubah =)

    ReplyDelete
  5. Comel lah header baru blog fiza ni...

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah