Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Okonomiyaki Japanese Snack

11:21

Assalamualaikum.. Hari nie Fiza tak berapa sihat, batuk elok lepas tu batuk semula.. mungkin faktor cuaca kot. Korang pun Fiza nak pesan jaga kesihatan, kalau sakit memang rasa tak bersemangat.
Minggu lepas Fiza sekeluarga ke Aeon Jusco Rawang untuk beli barang keperluan rumah. Fiza dah berpindah ke M Residence Rawang pada 11 November 2015. Kebetulan memang dekat dengan Aeon Rawang. Nie jela tempat nak dituju kalau bosan-bosan duk rumah.
Makanan wajib bawa balik ke rumah, Takoyaki !! Tapi.... dah ada okonomiyaki pulak.. beli terus tak pikir panjang dah.. hehe..
Harga yang berpatutan RM 7.50 dengan pilihan udang, sotong atau ayam..
Fiza pilih baby octopus. 
Takoyaki RM 5.60.. 3 biji 
Nampak je 3 biji, kalau kene memang kenyang 
Tada.. get ready untuk dibawa pulang
Okonomiyaki.. isi baby octopus.. 
Fiza makan sorang.. Mr. Hubby tak berani nak mintak.. hehe..Memang confirm akan repeat beli lagi..
Terbaik..
Wassalam.


You Might Also Like

9 kitty baik hati komen

  1. aaaaahaaaa sedapnyaaaaaaa
    tp qila tak gemar sgt pun huhuw adik je tak habis kalau gi giant mmg beli xD

    ReplyDelete
  2. musim batuk ni rasanya..kami anak beranak batuk..tiap2 malam bersambung2 batuk nya..

    ReplyDelete
  3. Wahhh feveret lya juga ni dapnya

    ReplyDelete
  4. dapnyeeeee!!! nak sikit..sob3,,lapar..
    akak sy tag akak..
    http://fardiyah.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  5. Arrghhhh I'm cravingg . I'm an addicted to japanese foods these days . It looks like you having a nice meal , well then I should go out and buy now . Haha Takoyaki !!

    = ( Syamsid Blog ) -

    ReplyDelete
  6. Hani suke makan torayaki kat IOI city mall best~

    ReplyDelete
  7. Lepas batuk terus makan kaw kaw sedap .. terbaik :D hehehe

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah