Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Cash Out 8Share untuk kali keempat

17:06

Assalamualaikum.. Nak kongsikan kegembiraan hasil dengan 8Share. Alhamdulillah, 8Share baru je masukkan RM 49.00 dah masuk akaun. Lepas la nak beli tudung Anaqeen pulak.. hehe..

Kalau korang nak tahu, 8Share boleh di cash out apabila amaun mencecah RM50. 
Korang yang nak join, boleh daftarkan diri di sini.
Mudah dan senang. Hanya kongsikan iklan di laman sosial, korang dah boleh buat duit.

Wassalam.


You Might Also Like

6 kitty baik hati komen

  1. da lama tak aktif 8share silap+ earning sudah kosong huhu

    ReplyDelete
  2. hari tu diya ade 8share, tp s rajin dah skrg..hehe

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, murah rezeki kak Fiza.

    ReplyDelete
  4. Lya baru je cashout..blh la shopping skit guna duit tu hihi

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah