Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Sata terbaik di Warung Aziz Satar, Cukai, Terengganu

17:00

Assalamualaikum.. mula entry dengan makan-makan pula. Cuti raya cina Fiza habiskan dengan pulang ke Kelantan. Dalam perjalanan pulang ke Rawang, kami sempat menginap di Homestay Dalyla, Cukai untuk singgah makan di Warung Aziz Satar. Digelar the best sata, kami ambil peluang untuk makan sata fresh kat sini.
Terletak di tepi jalan
Orang ramai mula memenuhi warung 
Pelbagai gerai makanan disediakan di sini dan berkonsep layan diri. Mula jejakkan kaki ingatkan ada sata jer, rupanya macam-macam ada. Macam-macam jenis makanan laut dan pulut ada dijual di warung nie.
Gerai Udang celup tepung dan ketam celup tepung 
Gerai Pulut Mangga, Ketupat Sotong, Pulut Nyior dan pengat durian 
Tapai pulut
Gerai Sata dan pulut panggang
Pais Sotong 
Sata dan ketupat pulut
Rambang mata bila tengok semua makanan. Pilihan di tangan dan yang penting tak ikut nafsu dan dapat merasa sedikit menu yang ada.
Otak-otak dan sata 
Wajin keropok lekor rebus 
 Ikan celup tepung 
Pulut Durian / pengat durian 
Laksam 
Suap Thaqif makan sata buang lada, 4 butir dia makan
Wefie cikeed.. muah
Seronok mama dan thaqif dapat makan.. hehe.. makanan yang lebih kami tapau buat makan dalam perjalanan ke Kuantan. Cerita bersambung. Wassalam.

You Might Also Like

5 kitty baik hati komen

  1. Warung ni memang terbaik. Dahlah dekat dengan pusat pemuliharaan penyu pantai mok nik.

    ReplyDelete
  2. laksam tu..haih..terliur tengok..

    ReplyDelete
  3. Omona! Sedapnya kak Fiza. Saya ni dahlah memang teringin nak makan sata sejak akhir-akhir ni.

    ReplyDelete
  4. Byknya mknan..smua nmpk sdp2 ni yihuu

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah