Makan malam di Restoran Super Kitchen, Kuantan

10:06

Assalamualaikum.. Morning sume.. pagi nie ambil masa update blog sikit sebelum mood malas melanda. Sambungan kisah dua minggu lepas di Kuantan, lepas kenduri kami sekeluarga kecil GSC singgah untuk minum malam di Restoran Super Kitchen kebetulan berdekatan dengan homestay.
sekali pandang macam lambang Master Chef pulak kan..
Pertama kali menjejakkan kaki masuk restoran nie, Fiza terpegun dengan hiasan dan peralatan yang disediakan. Menu utama stimbot.
Hiasan dinding yang sangat kontemporari.
Meja berlaci. Siap sedia dengan mangkuk kecil pinggan, sudu, tisu.
Meja bersama dapur elektrik. Khas untuk stimbot.
Kaunter pembayaran dan dapur western food
Ruang yang luas. Sesuai kalau nak buat makan-makan besar.
Oke masa untuk order makanan. Oleh sebab kami baru sahaja makan kenduri. Kami tak ambil menu stimbot tu. Niat pun nak minum jer..
Thaqif nak order ape yer..
Kak Liza, semua menu nampak sedap.. hehe

Muka still lapar En. Samsul nie..
Kapt Salim dah macam study menu nampaknye.
Kata nak minum je tadi kan.. 
Eh.. Tuan rumah sembang ape tu.
Kredit gambar kepada Nadia tapi gambar dia pula xde..
Nie menu Kak Liza, mee udang. 
Menu nie dorang pilihkan untuk Fiza, sup ekor.
Boleh makan dengan Thaqif.
Epal jus
Niat nak minum last2 makan jugak. Memang kenyang sungguh hari tu. Kami tiba di homestay dalam pukul 12 malam. Aktiviti hari esok pun kami dah sempat bincang sebelum bertolak pulang.
Nanti update lagi. 
Wassalam.

You Might Also Like

4 kitty baik hati komen

  1. sempatlah lagi menjelajah jjcm kat sane ye fiza..

    ReplyDelete
  2. wahhh sup ekor..cm sedap ja :)

    ReplyDelete
  3. alaaa kenapa tak rojer..sy keje klinik betul2 sebelah sk tu..hheheh

    ReplyDelete
  4. wah..meja nya siap ada laci untuk sudu dan magkuk ye..best nih..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah