Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Cenderahati dari Pulau Langkawi

10:16

Assalamualaikum dan Salam Jumaat.. sunyi dah rasanya blog Fiza nie sebab Fiza pun dah jarang BW macam dulu.. malas ada.. pastu masa pun tak de.. Jadi bila ada cerita baru la update..
Dulu bila dapat FM ke.. keychain ke.. mesti update.. sekarang nie bila dapat letak kat peti lepas tu malas dah nak update.. Kali nie nak rajin sikit sebab dapat cenderahati daripada dua orang yang pergi langkawi bulan lepas.. Member opis dan adik Fiza.
Cenderahati dari member opis
 
 
 
Cenderahati dari Adik Fiza 
 
Walaupun tak banyak sekurang-kurangnya dorang ingat kat kite.. hehe..
Bila lagi la Fiza nak pergi langkawi.. 
rindu jugak nak shopping coklat banyak-banyak.
Last pegi seingat Fiza tahun 2012.. Lama dah tu.
Kene kumpul duit nie.
Ada rezeki nak bawa Thaqif pulak naik bot..
Wassalam.

You Might Also Like

3 kitty baik hati komen

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah