Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Pagar keselamatan bayi

14:32

Assalamualaikum dan selamat pagi. Perancangan untuk memasang pagar di tangga rumah berjaya selepas dapat gaji.. Survey, tengok harga,, tengok bentuk, maka beli la terus. Order jumaat sampai di pejabat hari Selasa sebab Isnin cuti Hari Buruh.
Memang cepat dan pantas.. Tulah kelebihan membeli kat Lazada nie..
Kotak dia memang besar.. terkejut bila sampai 
Pemasangan juga mudah.. 
ketatkan di tepi dinding dan pagar tanpa perlu menebuk lubang 
Kuat dan kukuh 
Fiza beli pagar beserta dua extention.
Rupanya perlu satu extension je.. satu lagi simpan dan pasang kat tangga atas pula
Merenung di luar tangga jela Thaqif..
tulah suka sangat memanjat 
Website Lazada..
 tawaran dengan harga yang sangat berpatutan
Semua nie untuk keselamatan anak mama si Thaqif tu.. memang tak boleh nampak tangga.. nak memanjat jer.. Kita risaukan dia jatuh.. Untuk langkah keselamatan, terpaksalah untuk beli safety gate. Baru la lega.
Wassalam.

You Might Also Like

3 kitty baik hati komen

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah