Cara Mengetahui WhatsApp Anda Diblock Rakan

10:24

Assalamualaikum.. salam 2 Ramadhan. Fiza nak kongsikan info pada korang yang tak tahu nombor korang telah diblock. Selalu jugak kene macam nie tanpa sebab. Mungkin dia marah atau meluat kat kita. Hanya Allah je yang tahu. Yang penting kita happy.
1. Tiada paparan gambar profile rakan anda dan status terakhir rakan anda

2. Tidak dapat melihat "last seen" / status online 
 
Makanya kita tahulah yang kita telah diblock. Rasanya macam kebudak-budakkan kalau buat perangai macam nie kan. Kita yang dewasa nie tengok jela. 
Wassalam.

You Might Also Like

5 kitty baik hati komen

  1. betul, ada yg spesies gaduh sket terus block....

    ReplyDelete
  2. ehh setahunya yang tak ada gambar profile tu sebab dia set untuk nombor yang dia save dalam handphone dia sahaja yang boleh tengok gambar profile dia.. tu yang kita tak dapat tengok gambar profile dia..

    yang last seen / status tu sebab dia setting macam tu.. dia memang nak elakkan orang tau samaada dia aktif berwhatsapp atau sebaliknya..

    sebab saya ada buat kedua2nya..

    ReplyDelete
  3. owh..yeker? macam tak pernah jumpa lagi yang macam ni..ishh

    ReplyDelete
  4. pernah juga fiza tu pun sbb org tu tak pulangkan duit deposit.. haih

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah