Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

K-Drama Review - Beautiful Gong Shim

12:55

Assalamualaikum.. untuk review k-drama kali nie bertajuk Beautiful Gong Shim akan buat korang tersenyum dan ketawa.
Cerita yang agak kelakar dan santai. Rugi kalau korang tak tengok.
Tajuk: Beautiful Gong Shim
Juga dikenali sebagai: Pretty Ugly, Beast's Beauty, Dear Fair Lady Kong Shim
Genre: Romantik, Komedi
Episod: 20
Rangkaian siaran: SBS
Sinopsis
Kisah cinta dua adik-beradik dan dua orang lelaki. Watak Kakak Gong Mi (Seo Hyo-rim) yang mempunyai segala-galanya termasuk penampilan yang cantik, dan adiknya Gong Shim (Bang Minah) yang hanya mempunyai hati yang baik. 
Ahn Dan-tae (Namkoong Min) penyewa bilik atas bumbung milik Gong Shim. Seorang peguam yang memiliki sebuah syarikat kecil bebas. Dia bekerja sambilan sebagai pemandu waktu malam untuk pendapatan tambahan. 
Seok Joon-soo (On Joo-wan) adalah ahli waris sementara Star Group. Walaupun dia seorang yang yang baik dan mempunya personaliti yang kacak, neneknya sering menghinanya kerana dia adalah punca anak meninggal dunia dan cucunya diculik di parti hari jadi Joon Soo, Persahabatan Joon Soo dengan Dan-tae bermula selepas Dan-tae menyelamatkan dia daripada sekumpulan samseng dan persahabatan ini juga membawa beliau menemui Gong Shim.
Pelakon Utama
Namkoong Min sebagai Ahn Dan-tae / Seok Joon-pyo
Bang Minah (Ahli kumpulan K-Pop Girl's Day) sebagai Gong Shim 
On Joo-wan sebagai Seok Joon-soo
Seo Hyo-rim sebagai Gong Mi
Bang Minah dan Namkoong Min 
 Seo Hyo-rim dan Namkoong Min
On Joo-wan dan Bang Minah 
Untuk kesudahannya, korang mesti tengok cerita nie. Jalan cerita yang agak santai dan watak gong shim memang comel walaupun hanya rambut palsu. Sebab apa dia suka pakai rambut palsu? Korang kene la tengok cerita nie.  
Wassalam.

You Might Also Like

2 kitty baik hati komen

  1. dah lama tak layan drama korea.sebab bulan posa ni tak sempat..lepas raya nak tengok puas2..hgeheh

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah