Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Mee segera Ramyeon keluaran Samyang pedas menyengat

13:59

Assalamualaikum.. maaf lah kalau post pasal makanan tengah hari macam nie..
Heboh pasal isu ramen korea tak halal, Jakim dah umumkan ramen keluaran Samyang adalah halal.
Info boleh rujuk di sini.
Sebelum nie duk usha je kat Aeon Rawang jer. Minggu lepas pergi nak beli, terkejut dengan stok dorang. Dah nak abis kat rak. Ramai juga yang berminat nak merasa ramen nie.
Samyang ada keluarkan dua jenis mee iaitu jenis stir fried noodle dan juga noodle soup.
Bagi peminat pedas berapi korang boleh try Hot chicken flavor ramen.
Satu bungkus harga lebih kurang RM 5 
Rebus dalam air mendidih selama 5 minit 
Perencah 
Gaulkan sehingga sebati 
Sedia untuk dihidang
Serius memang sedap. Sebungkus boleh makan 2 orang kalau korang tahan dengan kepedasan.
Kalau tak tahan sekali suap dah give up, boleh la makan 10 orang.
Fiza dapat makan separuh je sebab pedas sangat. 
Bagi yang teringin boleh dapatkan di AEON.
Pesanan kalau nak jadikan ramen menu berbuka puasa 
pastikan perut bersedia takut sakit perut nanti.. hehe...
Wassalam.

You Might Also Like

7 kitty baik hati komen

  1. pedas mcm mn tu? kalu sy ttu cirit sbb xthn ;-)

    ReplyDelete
  2. fuh bergetar juga la perut ni tengoknya tu..
    pedas sgt eh?
    tak pela ibumie la tetap dihati dengan asam laksa megi.. :D :D

    Blogwalking sini, jom baca article seo ini

    Terbaru Mengenai Nofollow Link article...

    ReplyDelete
  3. saye dpt jgk sebungkus ank sedare bg..
    tp smpai skrg xmkn lg..
    tkot saket perot mkn pedas bulan2 pose ni..
    lps raya la try mkn.. hehe

    ReplyDelete
  4. Sedap ke megi ni?? org cakap pedas sgt2.. betol ke??

    ReplyDelete
  5. aduh... pose2 ni nampak magi la pulak...

    ReplyDelete
  6. Zara letak ½ aje perencah die..tu pon, pedas jugak.. huhu

    ReplyDelete
  7. Kat aeon rawang . Kat kedai mana ye jual ramen ?

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah