Hadiah Penebusan Astro Circle

15:07

Assalamualaikum.. Hari nie dah 29 Ramadhan maka lagi satu hari je lagi kita akan menyambut Hari Raya Puasa. Macam mana dengan persiapan raya korang. 
Fiza tahun nie pulang ke rumah mak abah di Bentong. Sedih pulak tak balik ke Kelantan tapi takpe la, raya haji nanti memang wajib balik Kelantan.
Korang pernah dengar pasal point yang pihak astro berikan bila kita bayar bil astro setiap bulan?
Fiza nak kongsikan hadiah yang Fiza dapat sejak menggunakan astro.
Barang yang berjaya ditebus. Semua nie Fiza kumpul.
Banyak kali redeem.
T-shirt  
Set cutlery 
3 IN 1 bekas kedap udara
Peluang untuk menebus mata ganjaran nie kene cepat, kalau lambat barang out of stock.
Bagi yang baru teringat, cepat ke Astro Circle, semak point korang. Mana tahu dapat redeem barang kesukaan korang.
Wassalam.

You Might Also Like

0 kitty baik hati komen

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah