Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Bermain air di Teluk Kemang, Port Dickson

12:06

Assalamualaikum. Buat kali kedua bawa Thaqif main air laut. Masa first time kat Teluk Cempedak. Time tu Thaqif menangis tengok air laut dan nampak takut.
Second time kami bawa dia ke Teluk Kemang pula. Kami singgah sebentar kebetulan dalam perjalanan menuju ke Rawang daripada Johor Bahru.
Tak sangka. Thaqif nampak teruja dan seronok sangat sampaikan tangan dia pun dah tak bagi pegang. Fiza kongsikan gambar Thaqif bermain di tepi pantai
Mama dan Dedi sempat wefie.
Fiza suka pergi pantai cuma tak suka sunburn. Kalau dah sunburn nak putihkan balik kulit memang ambil masa lama. Demi Thaqif tak pelah.. gelap pun mama rela.
Janji anak mama gembira.
Kami singgah dalam 1 jam sahaja dan bertolak pulang menjelang senja.
Wassalam.

You Might Also Like

1 kitty baik hati komen

  1. rs cm lama x g sn pd hal br je thn lps berjimba jimbi kt sn ;-)

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah