Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Idea untuk Candy Buffet Table

11:11

Assalamualaikum. Selamat pagi Isnin untuk semua blogger dan pembaca blog Fiza. Pagi-pagi ini saja google pasal candy booth dan Fiza memang tertarik dengan pelbagai idea dan dekorasi yang banyak terdapat di google image. 
Bukan kanak-kanak sahaja yang akan tertarik dengan candy booth nie.. Mommies pun akan tertarik dengan kecerian dan ditambah pula mengikut tema dan warna.
Tema White
Tema Orange 
Tema Black and Gold 
Tema Brown 
Tema Green Apple 
Tema Blue Turquoise
Tema Pink 
Tema Colorful 
Tema Blue 
Tema Light Blue 
Tema Light Pink 
Tema Red 
Tema Purple 
Tema Yellow
Cantik dan tertarik dengan mengikut tema warna. Itu belum lagi mengikat kartun dan karaktor kartun kegemaran anak-anak. 
Tema Hello Kitty 
Tema Thomas & Friends 
Tema Upin Ipin 
Tema Frozen
Teringin pula nak buat untuk Thaqif. Thaqif suke Pororo. Kalau ikutkan nak buat yang Hello Kitty untuk diri sendiri. Boleh tak. Haha.
Tunggu Birthday Thaqif, mama fikirkan untuk buat candy booth. Wassalam.


You Might Also Like

8 kitty baik hati komen

  1. selamat pagi.. candy booth yg hello kitty tu menarik..

    ReplyDelete
  2. wahhh..cantik dan kretif la :)

    ReplyDelete
  3. Omg so cute lah most of those ❤

    ReplyDelete
  4. suka tema green apple coz i like green ^^

    ReplyDelete
  5. menarik,cantik,comel.. nak makan pun rasa sayang.. hehe

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah