Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Pengalaman membeli di Astro GO Shop

09:23

Assalamualaikum.. Antara rancangan yang Fiza suke tonton selain cerita korea di Astro, iaitu Astro Go Shop. Teringat zaman kanak-kanak dulu ada rancangan Smart Shop yang mana modus operanti sama macam Astro Go Shop. Dulu nak beli kene phone call, sekarang ADA TV FON TABLET PC BOLEH BELI.
Cerita bermula bila buka TV, dorang tengah mempromosikan produk pembersihan.
Kebetulan seronok pulak tengok bila periuk yang hitam legam boleh berkilat dengan produk tu.
Didatangkan dengan bungkusan yang kemas  
Inbois pembayaran 
Esoknya kat pejabat, terus login astro go shop untuk tengok produk nie. Sama macam pembelian produk online, klik dan bayar. Mudah, cepat dan senang.
Dalam kotak ada kotak. 
Semua untuk memastikan barang tiba dalam keadaan baik 
 Astonish Cleaner
Untuk makluman mengenai produk nie, korang boleh klik sini.
Penghantaran juga cepat,  Fiza terima dalam tempoh 3 hari bekerja.
Keberkesanan nya Fiza masih tidak ketahui lagi. Harap apa yang ditunjukkan di tv sama apabila diaplikasi nanti.
Bekas dia mirip bekas ais krim. Jangan en.suami ingat ais krim sudah la.. hehe...
Wassalam.

You Might Also Like

8 kitty baik hati komen

  1. Singgah pagi ♥
    Nieyl dah beli dekat go shop 2x rasanya....
    so far,oklah...barang dia berkualiti..
    InsyaÁllah..tgh usha barang lain dekat go shop tu...
    tinggal nak beli je... :)

    ReplyDelete
  2. wah..igtkan cik nor jer gila shopping kat go shop..haha

    ReplyDelete
  3. saye jrng tgok go shop.. sbb tkot terbeli mcm2.. bahaya utk poket sndiri.. hihikk

    ReplyDelete
  4. bahaya betul mcm bekas ais krim. hehe

    ReplyDelete
  5. Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
    1. APERTURE SQUAD

    ReplyDelete
  6. mula-mula miza ingt kan susu baby tadi..hehee
    mama miza pun suka beno beli kat go shop tu..hihii

    ReplyDelete

  7. belum pernah terjebak beli lagi kat goshop ni.. ritu hampir2 dah.. hehehe

    Salam kenal dari Mama Jue.. Mama Followers #936

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah