Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Model Tupperware Hello Kitty Lunch Set

15:24

Assalamualaikum. Untuk pertama kali Fiza membeli bekas makanan jenama tupperware. Bukan sebab apa, sebab tupperware keluarkan edisi bekas bertemakan Hello Kitty. Haiishh, pantang nampak mesti nak rembat. Sebabkan comel maka tergadai sedikit duit pada brand tupperware nie.
Kotak pun dah comel. Didatangkan dengan Gift Box
Jom kita tengok kecomelan di dalamnya.
Hello Kitty Lunch Set
Set warna hitam
Set warna merah jambu.
Hello Kitty Giant Tumbler
Hello Kitty Sandwich Keeper
"Thaqif berkenan dengan yang ini la mama"
"Comel la mama, boleh Thaqif bawa pergi nursery?"
Thaqif tak pandai bercakap lagi. Fiza yang buat dialog tu.. hehe.. Sementara stok masih ada, cepat-cepat bagi peminat HK. Nanti terlepas menyesal pula. Wassalam. 

You Might Also Like

6 kitty baik hati komen

  1. how much fiza? aritu tgk tak de punnnn ;-(

    ReplyDelete
  2. comel. x dpt bayang kalau wife ejulz guna ni utk bekal ejulz pegi keje.. hehe

    ReplyDelete
  3. Aduhh memg comel2..blh thn juga hrga tupperware ni hihi

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah