Thaqif bermain di Taman Permainan M Residence

10:06

Assalamualaikum. Umur Thaqif sekarang sudah masuk 19 bulan. Cepatnya masa berlalu. Bersyukur kerana Thaqif membesar dengan sihat dan sangat lasak. Kalau bawa ke taman automatik Fiza pun berpeluh sebab adegan kejar-mengejar yang Thaqif ciptakan. Fuhhh...
 "Kejar lah mama kalau dapat"
"Hi Friend, jom lah main dengan Thaqif"

"Mama, are you ready to main kejar-kejar with me?"

"On your mark get set go!!!"
"LARIIIIII !!!!" 
"Berhenti kejap, cantik pula bunga nie"
"Mama, dog!! Thaqif suka dog"
Boleh suka tapi don't touch okay...
Macam tu la gelagat Thaqif bila dapat bermain di taman. Fiza kalau ada masa, balik kerja akan singgah sebentar di taman permainan berhampiran rumah untuk bagi Thaqif bermain. Kalau tidak balik je rumah terus  mengadap kartun. Elok bagi Thaqif main di luar.
Wassalam.

You Might Also Like

3 kitty baik hati komen

  1. kemain thaqiff..seronok dia bermain ea...

    ReplyDelete
  2. Kanak2 sebsr thaqif memg kna juga di dedahkn dgn dunia luar knk2 kan

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah