Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Thaqif gemar bermain air

12:05

Assalamualaikum. Seminggu rasanya blog tidak berupdate. Bukan apa macam tiada idea bercampur dengan kemalasan. Semalam cuti hujung minggu sempat snap gambar Thaqif main air. Lama juga tak update pasal Thaqif.
Thaqif nie kegemaran dia bermain air. Kalau bab mandi tu dia tak berapa minat dan selalunya  bagi mandi mesti dia menangis. Tapi kalau bagi main air, sampai kecut jari kaki tangan pun dia tak kisah.
 
 
Kemain seronok lagi. Walaupun air tidak banyak, Fiza mesti duduk depan dia dan pantau. Bahaya kalau biarkan anak bermain air tanpa pemantauan. Kadang-kadang air sejengkal pun kanak-kanak boleh lemas.
Wassalam.

You Might Also Like

5 kitty baik hati komen

  1. Memg jdi hobi kanak2 brmain air ni, tu la memg kna pantau.x blh d biar2kn

    ReplyDelete
  2. sernoklah dia dapat main air kan...emm..tak boleh dibiarkan sorang2 main air tu

    ReplyDelete
  3. seronok dia main dalam tu. hehe

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah