Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Running Man akhirnya ditamatkan

10:00

Assalamualaikum. Pernah juga Fiza terfikir apa jadi bila Running Man sudah tiada. Setelah 7 tahun bersiaran, rancangan kegemaran dan hiburan seluruh dunia akhirnya Running Man bakal melabuhkan tirai untuk musim pertama tidak lama lagi. Bermula dengan penarikan Gary kerana ingin meneruskan kerjayanya dalam bidang nyanyian, Ji hyo dan Jong Kook juga dikatakan tidak diberikan penyambungan kontrak.


Pihak produksi akan menerbitkan RM musim kedua. Setelah serasi bersama, sukar untuk menerima kehadiran orang baru. Tim RM yang lain telah bersepakatan untuk meninggalkan RM. Episod terakhir bakal ditanyangkan pada bulan Februari 2017.
Musim kedua kita pun tidak tahu lagi macam mana kan. Sama-sama kita nantikan. Kalau best kita tonton, kalau tak best tutup je tv.
p/s : Kang Ho Dong bakal jadi host untuk RM musim kedua? Fiza memang tak minat. Harap ahli RM yang baru dapat memenuhi citarasa penonton.  Annyeong oppa and unnie  - _ - 

You Might Also Like

3 kitty baik hati komen

  1. sy tak layan running man so memang tak terkesan hehhehe

    ReplyDelete
  2. Haaa ! da dpt !!! hohoho

    xfllw running man sgt tp suka tgk dorg smua =D

    ReplyDelete
  3. Akhirnya :( Tamat jugak RM. huhu

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah