Ciri-ciri pembawakan ibu mengandung

15:35

Assalamualaikum. Rindu rasanya nak pregnant lagi. Kalau ada rezeki lagi Fiza memang teringin sangat. Rezeki anak ketiga pula. Anak kedua tidak sempat untuk melihat dunia. Nanti ada masa Fiza akan ceritakan.
Pembacaan ini untuk mereka yang beumur 18 tahun ke atas. Terbaca banyak komen di FB mengenai muka Stacy yang makin kembang kerana preggy. Ada yang komen macam-macam. Biasalah kalau sudah pregnant ini. Kembang sana, kembang sini. 
Pengalaman Fiza pregnantkan Thaqif,  kembang tang muka dan tak jemu nak cantik walaupun muka kembang semangkuk.
Berikut adalah ciri-ciri Pembawakan Wanita Bersalin (copy paste FB)
1. Ade orang kembang tang muka
2. Ade orang kembang tang badan
3. Ade orang kembang tang kaki
4. Ade orang jadi rimas bila melaram
5. Ade orang suke  melaram
6. Ade orang mulai nampak stretchmarks
7. Ade orang selepas bersalin baru ada stretchmarks
8. Ade orang jadi sombong, susah senyum & feel down
9. Ade orang jadi  ceria happy go lucky
10. Ade orang alah dengan bau
11. Ade orang suka bau yang pelik-pelik
12. Ade orang muka jadi tidak cantik
13. Ade orang muka maintain cantik
14. Ade orang timbul lingkaran pada leher 
15. Ade orang ketiak jadi hitam
16. Ade orang  jadi sangat sensitif
17. Ade orang  jadi  berani semacam
18. Setiap org berbeza-beza jenis saiz perut
19. Ade orang pusat timbul ade yang tenggelam atau rata terus
Dan bermacam-macam lagi.
Para lelaki dan suami perlulah faham. Wanita preggy jadi tidak cantik sebab semua kecantikkan mama dia baby dah tarik. Tunggu lepas bersalin, in syaa Allah baby mesti comel sangat. 
Wassalam.
Image Source

You Might Also Like

3 kitty baik hati komen

  1. kalau bapak. dia akan maintain hensem.. ehhh.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Rindu moment2 itu, hope thn ni murah rezki buat kita ya fiza amin

    ReplyDelete
  3. smoga akan ada rezeki beroleh adik utk thaqif, thaqif pun da besar =) amin ya rabb. Besa la tu kan pbawaan ibu mgandung, cuma kdg2 satu isu kecik di perbesarkn bila status seseorg tu public figure.. mcm2 =)

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah