Rupa biskut Gery Cheese Crackers

09:47

Assalamualaikum. Dapat juga Fiza merasa biskut viral, biskut Gery. Tertanya-tanya macam mana la bentuk biskut ini kan. Fiza kongsikan rupa biskut gery nie.
Gery Cheese Crackers
Biskut disaluti gula dan keju
 
Atas salut keju
 
Bawah salut gula
Biskut Gery Fiza dapat pemberian kawan di pejabat baru pulang dari Sabah. Kat semenanjung memang tak jual ke, sebab tak nampak lagi tapi kat online ada. Memang sedap. Makan 2 keping rasa nak lagi. 
Siapa dah makan komen sikit.
Wassalam.

You Might Also Like

11 kitty baik hati komen

  1. dengar jugak viral benda ni tapi belum ade perasaan nak cuba lagi..hahahha

    ReplyDelete
  2. e'in pun teringin jugak nak rase biskut nie.. sane sini orang dok viral..

    ReplyDelete
  3. nampak sedap,,first time dgr nama biskut nii

    ReplyDelete
  4. busy kann,mira pun hampir bebulan tak update sejak start kuliah baruu !

    ReplyDelete
  5. Biskut favourite masa ikut program dekat Indonesia tahun lepas. Tapi, packaging dia lain lah. Hihi

    Salam kenal. Follow sini. :)

    ReplyDelete
  6. Rasanya dekat mydin ada jual. 😊

    ReplyDelete
  7. alaaa belum pernah rasa lagi, mungkin kalau teringin sangat boleh buat sendiri kut nanti,ahahaha

    ReplyDelete
  8. Yang paket ni tiruan come from thailand. sama mcm saya beli. Sekali tergerak hati nak google tgok packaging ori & fake. rupanya yg ni fake. asal thailand. yang peket ori dia tulis Gery Salut Malkist, alahhhh,, google je la.heheh!

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah