Friday, 17 March 2017

Penebusan mata Astro Circle

Assalamualaikum. Sebagai pelanggan Astro, Fiza tidak akan melepaskan peluang untuk menebus mata ganjaran yang diberikan oleh pihak astro buat semua pelanggan.
Mata terkumpul membolehkan kita menebus barangan melalui katalog penebusan yang disediakan. Sebelum ini Fiza juga telah menebus pelbagai barangan Astro. Boleh baca di sini.
Parcel sampai dalam tempoh 2 minggu dari tarikh penebusan.
Kali ini Fiza telah menebus DVD Frozen memandangkan cerita ini memang favorite Fiza. Selain itu terdapat juga DVD Cinderella dan DVD Big Hero 6 untuk pilihan penebusan dengan 1000 mata. 
DVD Frozen 
Cepat rebut peluang untuk menebus mata ganjaran, kalau lambat barang out of stock. Layari Astro Circle, semak point korang. Mana tahu dapat tebus barang kesukaan korang.
Wassalam.

6 comments

17 March 2017 at 11:52

bestnya dapat dvd frozen!

17 March 2017 at 14:58

oohhh... boleh ek.. xtau lak.. rmh mak dah pkai 12 tahun astro rasanya. xdek lak tebus2 ni....

kena blajaq ni. haha

18 March 2017 at 14:46

Aikk xtau pula astro ada guna point utk redeem brg! Nak check lepas ni! Huhuhhu

Btw. Ju tag fiza d sni =D
http://www.jun-zie.com/2017/03/the-sunshine-blogger-award-mrs-fuzy.html?m=1

19 March 2017 at 03:11

Wahhhhh dah dapat DVD frozen ni lepasni boleh la feeling2 jadi princess elsa hehe.

21 March 2017 at 19:39

wahhhhh minat frozen jugak!!! hakhak welcome to the club hikhik :*

21 March 2017 at 21:02

Astro masih lagi x ckup point. Sabar2.. Geram tgk.

Post a Comment

Bacaan Tambahan