Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Penebusan mata Astro Circle

11:46

Assalamualaikum. Sebagai pelanggan Astro, Fiza tidak akan melepaskan peluang untuk menebus mata ganjaran yang diberikan oleh pihak astro buat semua pelanggan.
Mata terkumpul membolehkan kita menebus barangan melalui katalog penebusan yang disediakan. Sebelum ini Fiza juga telah menebus pelbagai barangan Astro. Boleh baca di sini.
Parcel sampai dalam tempoh 2 minggu dari tarikh penebusan.
Kali ini Fiza telah menebus DVD Frozen memandangkan cerita ini memang favorite Fiza. Selain itu terdapat juga DVD Cinderella dan DVD Big Hero 6 untuk pilihan penebusan dengan 1000 mata. 
DVD Frozen 
Cepat rebut peluang untuk menebus mata ganjaran, kalau lambat barang out of stock. Layari Astro Circle, semak point korang. Mana tahu dapat tebus barang kesukaan korang.
Wassalam.

You Might Also Like

7 kitty baik hati komen

  1. oohhh... boleh ek.. xtau lak.. rmh mak dah pkai 12 tahun astro rasanya. xdek lak tebus2 ni....

    kena blajaq ni. haha

    ReplyDelete
  2. Aikk xtau pula astro ada guna point utk redeem brg! Nak check lepas ni! Huhuhhu

    Btw. Ju tag fiza d sni =D
    http://www.jun-zie.com/2017/03/the-sunshine-blogger-award-mrs-fuzy.html?m=1

    ReplyDelete
  3. Wahhhhh dah dapat DVD frozen ni lepasni boleh la feeling2 jadi princess elsa hehe.

    ReplyDelete
  4. wahhhhh minat frozen jugak!!! hakhak welcome to the club hikhik :*

    ReplyDelete
  5. Astro masih lagi x ckup point. Sabar2.. Geram tgk.

    ReplyDelete
  6. kena buat ni...baru berbaloi bayar bil astro mahal2..haha

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah