Blog Template Baru

09:21

Assalamualaikum. Tiba masa untuk mengubah wajah blog Fiza nie. Pikir punye pikir, ambil keputusan ubah saja la. Blog ini masih dalam pengubahsuaian. Sekiranya korang ada kesulitan atau sukar untuk komen, abaikan sahaja yer. Ia masih dalam pembaikan.
Header pun masih pikir nak design macam mana. Nak bagi nampak cute. Bloglist pun perlu update semula sebab sudah hilang dari pandangan. 
Terima kasih atas kunjungan korang. Thanks.
Wajah baru.
>_<


You Might Also Like

8 kitty baik hati komen

  1. wahh !!! all the best utk pgubahsuaian blog ! =D ju pun sbnrnya ada plan nak tukar template kblkgn ni tp belum ketemu template yg bsesuaian huhu

    ReplyDelete
  2. nampa ceria..tapi ada skit kot nak ubah suai..hehe

    ReplyDelete
  3. Wah blog dpt baju baru 😘😘

    ReplyDelete
  4. Salam singgah sini Fiza....selamat edit mwngedit....

    ReplyDelete