Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Blog Template Baru

09:21

Assalamualaikum. Tiba masa untuk mengubah wajah blog Fiza nie. Pikir punye pikir, ambil keputusan ubah saja la. Blog ini masih dalam pengubahsuaian. Sekiranya korang ada kesulitan atau sukar untuk komen, abaikan sahaja yer. Ia masih dalam pembaikan.
Header pun masih pikir nak design macam mana. Nak bagi nampak cute. Bloglist pun perlu update semula sebab sudah hilang dari pandangan. 
Terima kasih atas kunjungan korang. Thanks.
Wajah baru.
>_<


You Might Also Like

8 kitty baik hati komen

  1. wahh !!! all the best utk pgubahsuaian blog ! =D ju pun sbnrnya ada plan nak tukar template kblkgn ni tp belum ketemu template yg bsesuaian huhu

    ReplyDelete
  2. nampa ceria..tapi ada skit kot nak ubah suai..hehe

    ReplyDelete
  3. Wah blog dpt baju baru 😘😘

    ReplyDelete
  4. Salam singgah sini Fiza....selamat edit mwngedit....

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah