Cara mengatasi bloglist yang kerap hilang

12:26

Assalamualaikum. Sejak menukar template baru, Blogs list Fiza kerap hilang. Update sahaja, lepas refresh page, kemudian hilang. Penatnya hendak ulang add blog list perkara sama. Kalau tiada bloglist macam susah je nak pantau kawan-kawan blogger yang baru update.
Siapa ada jalan penyelesaian, tinggalkan komen link kat bawah. Fiza nak terjah untuk atasi masalah bloglist yang kerap hilang ini.
Wassalam. 

You Might Also Like

5 kitty baik hati komen

  1. Hmmmm haritu pernah terbaca tapi tak ingat dah dekat blog siapa. Saya pun takda bloglist juga tak tahu bila nak letak huhu.

    ReplyDelete
  2. Sama la.. terpaksa add blk satu2..

    ReplyDelete
  3. Fae tak pernah pasang bloglist. Kalo fae bw fae pick from dashboard feed ja..

    ReplyDelete
  4. ccl punya blog pernah sekali terjadi ..gigih add balik bloglist

    ReplyDelete
  5. CT actually da lama x amek tahu soal blog.. ni baru ada masa nak jalan2 blog kawan2..

    ReplyDelete