Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Cara mengatasi bloglist yang kerap hilang

12:26

Assalamualaikum. Sejak menukar template baru, Blogs list Fiza kerap hilang. Update sahaja, lepas refresh page, kemudian hilang. Penatnya hendak ulang add blog list perkara sama. Kalau tiada bloglist macam susah je nak pantau kawan-kawan blogger yang baru update.
Siapa ada jalan penyelesaian, tinggalkan komen link kat bawah. Fiza nak terjah untuk atasi masalah bloglist yang kerap hilang ini.
Wassalam. 

You Might Also Like

5 kitty baik hati komen

  1. Hmmmm haritu pernah terbaca tapi tak ingat dah dekat blog siapa. Saya pun takda bloglist juga tak tahu bila nak letak huhu.

    ReplyDelete
  2. Sama la.. terpaksa add blk satu2..

    ReplyDelete
  3. Fae tak pernah pasang bloglist. Kalo fae bw fae pick from dashboard feed ja..

    ReplyDelete
  4. ccl punya blog pernah sekali terjadi ..gigih add balik bloglist

    ReplyDelete
  5. CT actually da lama x amek tahu soal blog.. ni baru ada masa nak jalan2 blog kawan2..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah