Cara merawat ulser mulut

16:13

Assalamualaikum. Kembali semula di depan komputer untuk bekerja dan sambil-sambil tu update lah blog nie. Sebenarnya hari ini Fiza seperti ketandusan idea. Sebenarnya ada perkara yang nak di sharekan tetapi mood ke laut sikit hari ini. 

Mulut Fiza pula dapat ulser sejak semalam, memang pedih betul bawah bibir ini. Balik rumah memang Fiza nak letak garam. Selalunya kalau Fiza letak garam esok mesti terus sembuh. Korang pula kalau dapat ulser mulut apa yang korang buat bagi cepat sembuh selain jumpa doktor. Boleh kongsikan pengalaman korang di komen di bawah.

Image source



You Might Also Like

6 kitty baik hati komen

  1. Saya kalau ulser tak buat apa pun. Duk buar ja macamtu lama-lama sembuh la hehe. Selamat bekerja ya :)

    ReplyDelete
  2. selalunya kumur dengan air garam.. pastu minum banyak air masak..
    Semoga cepat sembuh fiza

    ReplyDelete
  3. saya slalu sakit kat bahagian dalam mulut kat sebelah pipi tu hehe, mcm bengkak tapi slalunya mmg stanby siap2 ubat makan dan ubat utk sapu kat pipi tu..

    ReplyDelete
  4. selalu letak bonjela je beli dkt farmasi,,atau pun cara rumah letak asam keping tp ni sakit sikitt

    ReplyDelete
  5. X blh tahan ehh klau kena ulser, nak mkn pun payah

    ReplyDelete
  6. sy bun letak garam. garam halus. memula mmg pedih tp bila dah kena taya tenyeh kuat2 sbb geram punya pasal... hehehe pastu kena laa minum air byk2...

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah