Hello Kitty Luggage di 11street.my

09:50

Assalamualaikum.  Minggu lepas Fiza berkenan dengan luggage bag yang dikongsikan oleh member pejabat yang membeli telah Hello Kitty Luggage di 11street.my. Beg yang sangat comel dan kalau tak rembat rasa rugi pula.

Parcel sampai dengan selamat dalam tempoh tidak sampai 24 jam.
Warna Dark Pink menjadi pilihan Fiza
Beg bersaiz 14 inci @ (L x W x H) 32 x 14 x 23
 
Besar juga untuk budak 2 tahun.
Saiz dan warna yang dijual 14, 20 dan 24 inci.
Buat masa ini Fiza beli yang 14 inci dulu, kalau ada bajet lebih memang teringin nak dapatkan satu set. 
Antara barang yang Fiza pernah beli di 11street.my.
Kebanyakkannya barangan bertema Hello Kitty.
Kali ini memang puas hati sebab barang yang dipesan tiba tepat pada masa. Fiza pernah serik untuk membeli di 11street kerana sewaktu pesanan Hello Kitty Belt cover mengambil masa selama 1 bulan untuk sampai dan tanpa makluman sehinggakan Fiza terpaksa menghantar emel. Akhirnya barang sampai juga.
Begitulah pengalaman membeli secara online. Korang ada pengalaman yang nak dikongsikan? Hantar lah komen di bawah yer.
Wassalam.

You Might Also Like

3 kitty baik hati komen

  1. cntik ! suka kaler dark pink tu.. thaqif smgt tlg angkat daa =D

    ReplyDelete
  2. CCL tak pernah lagi shopping dlm 11street . Alahaiii sampai sebulan ..mungkin barang dari luar negara kot

    ReplyDelete
  3. Comel la beg tu fiza, setakat ni blm da pengalamn ngeri lgi la sepjg lya bli brg on9 semua smpai dgn selamat

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah