Kemudahan rekreasi di Tok Aman Bali Beach Resort

11:13

Assalamualaikum. Sambungan daripada pengalaman percutian 2 hari 1 malam di  Tok Aman Bali Beach Resort baca sini, selain daripada memberikan pengunjung penginapan yang selesa, resort ini juga menyediakan pelbagai aktiviti rekreasi buat pengunjung.
Senarai aktiviti dan harga.
Kami memilih untuk menaiki Bot kayuh angsa untuk 4 pax selama 30 minit. Oleh kerana kami berlima tidak termasuk Thaqif, Fiza bagi peluang untuk famili mertua bersama cucunya untuk makan angin atas tasik.
Thaqif dengan life jacket. 
Semua dah bersedia untuk berkayuh.
Have a safe journey, mama nak pergi merayau sekitar resort. 
Famili mertua.
Taman permainan 
Aktiviti berbasikal
Selepas mengayuh, kolam mandi pula memanggil-manggil. Thaqif antara yang paling seronok sekali sebab dari awal datang dah dengar perkataan wow daripada mulut dia.
Kolam renang 
Jom berenang. 
Tengok betapa gembiranya.
Dah lama tak main gelongsor. 
Thaqif dan cu. 
Gambar famili kecil kami.
Thaqif tengah sejuk. Habis kecut jari-jari dia. 
Hotel hanya menyediakan sarapan pagi. Malam tersebut semua ahli keluarga berkumpul untuk makan malam di restoran makanan laut berhampiran resort.
Sekian catatan percutian Fiza di Tok Aman Bali Beach Resort. Tempat yang sangat selesa dan sangat sesuai untuk bawa keluarga  besar bercuti. Wassalam.

You Might Also Like

3 kitty baik hati komen

  1. bestnya..xpernah sampai lagi..:)

    ReplyDelete
  2. Teringat Fae akan family vacation Fae ke Sarawak. Dari Brunei pakai car. Best dan ada adventurous jugak hehe

    ReplyDelete
  3. bestnya ! ju nmpk basikal d situu.. rasa lama xride basikal =D

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah