Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

PERCUMA Kad Nama Peribadi

10:00

Assalamualaikum. Korang ada berhajat atau bercita-cita nak ada kad nama @ name card sendiri tak.

Pixajoy menyediakan pelbagai jenis template kad nama seperti Personal Social Cards, Business Cards, Announcement & Thank You Cards dan Parent Cards dengan design serta corak yang menarik untuk korang pilih. Selain itu, online editing membolehkan korang merekabentuk sendiri kad nama mengikut kehendak dan kreativiti korang sendiri. Senang, mudah dan cepat.
Percuma 100 keping.
This is my cards.
Reka bentuk Fiza sendiri
Ianya PERCUMA dan korang hanya perlu membayar untuk caj penghantaran sahaja. Untuk mengetahui banyak lagi maklumat mengenai PIXAJOY, korang boleh ke website http://www.pixajoy.com.my. Jangan lupa untuk mendapatkan Photo Book eGift Vouchers. Perfect for all occasion. Popular, Fast & Easy. dan  Free Photo Book Software from Pixajoy. Get Yours Now. di link yang disediakan.



You Might Also Like

4 kitty baik hati komen

  1. akak pun dah buat dengan pixajoy ni...pattern sama ni..heheh

    ReplyDelete
  2. wahh !!! nk juga try tapi laman web tu xdpt bukaa

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah