Mana nak dapatkan Milo energy cube

09:26

Assalamualaikum. Siapa suka makan milo? Kalau masa zaman kanak-kanak kalau dapat amik satu sudu serbuk milo pun dah rasa seronok. Ambil pula senyap-senyap kat dapur kalau tak mak marah. Tapi Fiza dulu tak berapa minat dengan milo. Kalau milo panas langsung tak minum, minum yang sejuk je. 
Milo Energy Cube
Tapi sejak anak dua nie, makin minat minum milo. Kalau air bercoklat lagi sedap. Tapi Fiza tak amalkan untuk beri kepada anak sebab milo nie kalau bagi kat Thaqif, hyper jadinya sebab dah pernah kena.
Paket 100 biji. 
Didatangkan dengan kiub kecil.
Milo cube dijual dengan paket 50 biji dan 100 biji. Yang 50 biji sold out kat kedai borong yang Fiza pergi. Yang tinggal paket 100 biji.  
Fiza beli Milo cube kat kedai borong di Sg. Buloh berdekatan PMC. Nak beli secara online pun boleh di Lazada dan Shopee tapi selalunya sold out. Seketul kiub kalau dikira mencecah 30 sen sebiji. 
Sedap dan manis. Makan 2 biji dan cukup dan rasa macam ratah milo. Lepas tu cepat2 cari air masak yer.
Wassalam.

You Might Also Like

3 kitty baik hati komen

  1. selalu jumpe tapi tak pernah pula nak cuba..hehe

    ReplyDelete
  2. owh ada pack 100 punya rupanya yer
    selalu milo energy cube nih harga boleh tahan mahal
    hehehe

    ReplyDelete
  3. terbaek.. tapi mahai sgt.. hehe

    nape fiza punya link kat bloglist ejulz x tunjuk entry terkini ek?

    ReplyDelete

Bacaan tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah