Comelnya Hello Kitty Travel Luggage

16:06

Nota : Review ini tidak ditaja oleh mana-mana pihak dan ianya ikhlas dari hati. Pemulis berniat untuk berkongsi pengalaman yang telah dilalui supaya ia dapat dikongsi bersama pembaca. Segala kos yang terlibat dalam penulisan adalah ditanggung oleh penulis sendiri.

Assalamualaikum. Fiza memang minat betul dengan barang bertemakan hello kitty. Pantang nampak mesti rasa nak beli. Fiza nak review beg yang Fiza beli kat Shopee minggu lepas. Hello Kitty Travel Luggage beg untuk Huwainaa. Ingatkan saiz kecil boleh masukkan baju dan lampin Huwainaa untuk ke nursery. Sekali sampai besarnya dan memang beg untuk travel pun. 

Rembat dua buah beg

Zip pun comel

Mix Black Kitty

Hotpink Kitty

Ada tali sling

Free Gift Keychain dan buku nota kecil

Thaqif pun minat dengan beg ini.

Maka jadi beg mama la jawabnye. Sebab besar sangat nak bawa ke nursery. Kesimpulannya puas hati membeli kat Shopee. Barang pun cepat sampai. Murah pulak tu, memang tak ada sebab untuk tidak rembat. 

Wassalam.

You Might Also Like

6 kitty baik hati komen

  1. baru terniat nak beli beg yang pink tu hehe besar kan?

    ReplyDelete
  2. Memang betul-betul cute travel luggage tu...

    ReplyDelete
  3. hahahaha..

    memang jenama Hello Kitty ramai peminat di luar hati.

    memang tidak dinafikan dalam soal berbelanja memang kalah iman di dada hahaha

    ReplyDelete
  4. wahhh memang betul2 peminat hello kitty kan..

    ReplyDelete

Bacaan tambahan