Menjejakkan kaki ke Sportsdirect.com

13:05

Assalamualaikum. Minggu lepas kami sekeluarga ke Sportsdirect.com yang terletak dalam Tesco Rawang. Niat asal nak ke Sportsdirect untuk mencari kids scooter dan satu set Joggerpants dan sweater untuk suami. Langkah kaki kanan, kebetulan sportdirect ada sales.  

Dalam Tesco Rawang

Seronok tengok barangan sukan.

Jumpa set sweater dan jogger pants

Thaqif macam biasa pantang tengok ball, terutamanya basketball

Asal usul Mak kau ijau bermula di sini.. hehe

Round-round sementara suami pergi fitting room

Kids Scooter, alahai comelnya

Thaqif test ride balance bike, pink tu..

Nak yang nie la dedi.

Test ride balance bike warna biru

Balance bike dan protection pack 

Mama, Thaqif dan Khayra

Makanya kami tak membeli sweater suit dan kids scooter sebaliknya bawa pulang balance bike pula. Sweater suit pula tiada saiz. Dedi bagitahu elok beli balance bike daripada scooter tu. Oke mama setuju. Harap Thaqif boleh belajar menunggang basikal dengan cepat yer.

Wassalam. 

You Might Also Like

1 kitty baik hati komen

Bacaan tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah

PA&MA OKT 2018

PA&MA OKT 2018
Mama dan Huwainaa masuk majalah