Video Huwainaa Khayra berenang di Private Pool Grand Lexis PD

10:29

Assalamualaikum. Tak habis lagi mengimbas detik-detik manis bercuti di Grand Lexis PD. Fiza nak kongsikan gambar kami anak-beranak berenang-renang di private pool. Huwainna pun suka sangat main air.







Video Huwainaa Khayra berenang menggunakan Neck Float

Bila dalam bilik ada kolam memang senang nak pantau anak-anak dan kita pun boleh mandi tanpa memikirkan orang sekeliling. Yang penting keselamatan kena jaga tambah kalau ada anak kecil sebab mereka ini tahu nak seronok je.
Wassalam.

You Might Also Like

2 kitty baik hati komen

  1. amboi..kecik2 dah pandai berenang huwaina..:)

    ReplyDelete
  2. seronok khayra berenang.. hehe

    ReplyDelete

Bacaan tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah

PA&MA OKT 2018

PA&MA OKT 2018
Mama dan Huwainaa masuk majalah