Beg lampin Hello Kitty

11:20

Assalamualaikum. Tercapai hajat Fiza nak membeli beg yang sesuai untuk Thaqif dan Huwainaa untuk dibawa ke nursery. Memang banyak diapers bag kat pasaran tetapi Fiza mencari beg yang ada icon Hello Kitty.

Hello Kitty Diapers Bag

Masa hendak beli tengok gambar macam tak berapa besar. Bila sampai parcel memang terkejut jugak dan sangat puas hati dengan kualiti dan yang paling best order semalam, hari ini sampai.

Saiz beg : 32cm(H) x 49cm(W) x15.5cm (D)

Beg diaper memang banyak compartment

Fiza beli beg ini secara online di Shopee Malaysia. Fiza berjaya satukan beg thaqif dan beg khayra untuk ke nursery dalam satu beg sahaja. Kalau tak dah macam nak balik kampung. Itu belum beg isi mainan thaqif lagi. Sekarang lagi mudah hendak mengangkut.

Wassalam.

You Might Also Like

3 kitty baik hati komen

  1. comelnyaa ehehe da suka Hello Kitty kan nak yang Hello Kitty jugak =)

    ReplyDelete

Bacaan tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah