Beg lampin Hello Kitty

11:20

Assalamualaikum. Tercapai hajat Fiza nak membeli beg yang sesuai untuk Thaqif dan Huwainaa untuk dibawa ke nursery. Memang banyak diapers bag kat pasaran tetapi Fiza mencari beg yang ada icon Hello Kitty.

Hello Kitty Diapers Bag

Masa hendak beli tengok gambar macam tak berapa besar. Bila sampai parcel memang terkejut jugak dan sangat puas hati dengan kualiti dan yang paling best order semalam, hari ini sampai.

Saiz beg : 32cm(H) x 49cm(W) x15.5cm (D)

Beg diaper memang banyak compartment

Fiza beli beg ini secara online di Shopee Malaysia. Fiza berjaya satukan beg thaqif dan beg khayra untuk ke nursery dalam satu beg sahaja. Kalau tak dah macam nak balik kampung. Itu belum beg isi mainan thaqif lagi. Sekarang lagi mudah hendak mengangkut.

Wassalam.

You Might Also Like

3 kitty baik hati komen