Homemade Baby Food buat Huwainaa

11:03

Nota : Review ini tidak ditaja oleh mana-mana pihak dan ianya ikhlas dari hati. Pemulis berniat untuk berkongsi pengalaman yang telah dilalui supaya ia dapat dikongsi bersama pembaca. Segala kos yang terlibat dalam penulisan adalah ditanggung oleh penulis sendiri.

Assalamualaikum. Fiza dah mula memberi makanan pelengkap buat Huwainaa selain daripada full BF. Sekarang hendak sediakan makanan baby cukup mudah kerana terdapat banyak produk seperti serbuk yang boleh ditaburkan dalam makanan baby.







Tujuan untuk memberi bau dan tanpa rasa. Bagi ibu bekerja macam Fiza, memang penggunaan serbuk seperti ini amat membantu untuk mempercepatkan masakan baby. 

Korang boleh dapatkan di butik-butik barangan bayi. In syaa Allah jumpa.

Wassalam.

You Might Also Like

3 kitty baik hati komen

  1. first time tahu pasal serbuk ni, thanks share :D

    ReplyDelete
  2. Mudah dah sekarang nak buat makanan baby kan sis.. Barulah macam-macam rasa mereka dapat..

    ReplyDelete

Bacaan tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah