OOTD Raya 2019 kami sekeluarga

11:54

Assalamualaikum. Masih tidak terlambat untuk ucapkan Selamat Hari Raya buat pembaca blog Fiza. Bermula dengan post ini, maka akan menyusul pula post-post berkaitan dengan hari raya yang kami sambut pada minggu lepas dan minggu seterusnya.

Hari raya kalau tidak sedondon sekeluarga memang tidak sah. Fiza pula bab-bab sedondon nie memang wajib. Shopping mall mana Fiza tidak redah, semua bazar yang ada Fiza akan tempuh bagi memastikan kami sedondon. Penat kan.. 

Alhamdulillah. Dapat juga cari 3 helai persalinan yang hampir sedondon buat kami sekeluarga setelah bergelut dan bertekak dengan anak-anak. Bukan senang nak bawa dorang berdua nie. 

OOTD Raya pertama #birusedondon

OOTD Raya Kedua #batiksedondon

OOTD Raya Keempat #hijausedondon

Raya ketiga digantikan dengan raya keempat kerana suami bekerja pada hari tersebut. Alhamdulillah. Berjaya juga raya tahun ini dengan perangai anak-anak. 

Jangan lupa untuk baca post seterusnya. Apa tema warna baju raya korang. Kongsikan kat komen di bawah. Mungkin kita di geng yang sama biru sedondon pada hari raya pertama.

Wassalam. 

You Might Also Like

4 kitty baik hati komen

  1. Selamat hari raya Fiza...
    Cantik yang batik tu haaaa

    ReplyDelete
  2. team biru dan team hijau ni. selamat hari raya dan maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  3. yg batik tu.... cantik sgt!!!!!

    ReplyDelete
  4. smartlah batik tu..tapi husband takmo pakai..hahahaha

    ReplyDelete


Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

PA&MA OKT 2018

PA&MA OKT 2018
Mama dan Huwainaa masuk majalah

PA&MA NOV 2018

PA&MA NOV 2018
Huwainaa dalam majalah

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah