Lamanya tak main bowling di Sunway Pyramid

11:09

Assalamualaikum. Nak dating dengan suami memang makin susah melainkan anak-anak diletakkan di tempat pengasuh dan kami pula cuti. Barulah ada waktu untuk dating. Sekali sekala apa salahnya kan. Nak dijadikan cerita kami dah lama tak main bowling bersama. Seingat Fiza last main bowling 5 tahun lepas kot. Punyalah lama tak pegang bowling ball.


Kami tekad untuk cuti dan luangkan masa bersama untuk bermain bowling. Walaupun tak pandai mana tapi strike tu ada la dalam 3-4 kali jugak. Kami ambil 2 game sahaja. Game pertama suami menang, game kedua Fiza memang. Tapi bila mata terkumpul suami menang. Biasalah lelaki, kudrat untuk lempar bowling ball lagi kuat dan peluang strike besar.



Selepas berbowling, kami cari tempat makan. Macam biasa favorite kami adalah sushi. Kalau hendak tahu suami Fiza memang pandai makan sushi. Yang masak yang mentah semua dia boleh makan. Fiza pula kalau yang mentah memang tak masuk tekak la. Makan yang biasa-biasa je.

Order secara self service
Menu book yang selalu berubah setiap kali kami ke sini
Favorite takoyaki, mesti ada kalau side dish
Piri Piri Chicken Set
Spicy Yakiniku Set
Kenyang kalau makan set. Itu belum lagi ambil sushi yang bergerak kat tepi meja. Lalu je ambil. Tak ingat nak snap gambar plate warna warni yang kami makan. Tapi yang pastinya sushi mentah Norwegian Salmon memang favorite suami. Suami suruh rasa pun kita tak tergamak. 

Lepas makan kami pun balik, anak-anak menunggu di tempat pengasuh. Best kalau dapat spend time dengan suami, teringat zaman bujang dahulu.

Wassalam.

You Might Also Like

1 kitty baik hati komen

  1. Lama etul ai tak pergi Sunway Pyramid. Rupa Singa tu pun dah lupa.

    ReplyDelete


Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

PA&MA OKT 2018

PA&MA OKT 2018
Mama dan Huwainaa masuk majalah

PA&MA NOV 2018

PA&MA NOV 2018
Huwainaa dalam majalah

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah