Hokkaido Chiffon Cupcakes lembut tidak terkata

10:34

Assalamualaikum. Bukan nak kongsikan resepi tapi nak kongsikan pengalaman makan Hokkaido Chiffon Cupcakes. Pertama kali lihat dan rasa cupcake pemberian sempena hari jadi di nursery Thaqif. Teruja juga bila lihat Hokkaido Chiffon Cupcakes nie. Al maklumlah tak pernah tengok secara live.
Bentuk Hokkaido Chiffon Cupcakes yang comel
Satu untuk Thaqif, satu untuk mama
Makan tak pandang kiri kanan.
Pembuat Hokkaido Chiffon Cupcakes nie ade kedai bakery. Patutlah rasanya sedap. Survey harga RM 1.50 sebiji. Berpadanan dengan rasa dan kelembutan chiffon. Niat gaji nanti nak tempah sekotak. Tak puas makan sebiji. Wassalam.

You Might Also Like

5 kitty baik hati komen

  1. Kira bbaloi dgn harga kalo rasa pun sedap =) ju tgk pun gebu cupcake tu =D

    ReplyDelete
  2. akak pun tak pernah lagi makan hokkaido ni..ada gak nampak orang jual,ingat nak try la sekali

    ReplyDelete
  3. fae suka order cupcakes dari online seller drp beli kat bakery hehe tak tau kenapa

    ReplyDelete
  4. Sedapnya cupcakes! Lagi lembut lagi sedap!

    ReplyDelete