Membeli DIY Children Slide and Swing di Lazada Malaysia

10:04

Assalamualaikum. Hajat nak mendapatkan sebuah taman permainan mini buat Thaqif tercapai bila Lazada Malaysia ada menjual set DIY Children Slide and Swing with Basketball net for Indoor and Outdoor.  
Kesian kat Thaqif sebab mama terlalu sibuk hendak membawa Thaqif ke taman permainan tak seperti sebelum ini. Dengan persetujuan Dedi, Fiza mula membaca review pembeli sebelum pembelian dibuat. 
Untuk membeli secara online amat penting untuk membaca segala ciri-ciri umum barang yang dijual, review pengguna dan tidak lupa untuk melihat penilaian produk. Ini semua untuk elak kita daripada tersalah membeli. 
Barang sampai tepat pada masa. 
Terkejut tengok kotak, memang besar betul. 
Ukuran set permainan
Setelah dipasang, inilah hasilnya. 
Agak tinggi untuk Thaqif 
Sedia untuk gelongsor
Sukan kegemaran Thaqif, bola keranjang.
Mujur set permainan ini disertakan sekali dengan basketball net. 
Inilah taman mini permainan Thaqif.
Syukur bila barang yang dibeli tiba tanpa sebarang kerosakan. Barang pun dalam keadaan baik dan sempurna. Pemasangan pun amat mudah dan ketinggian gelongsor boleh diturunkan mengikut umur. Keselamatan anak masih perlu dijaga. Kalau Thaqif hendak bermain, Fiza akan tunggu dan tidak biarkan dia bermain seorang walaupun dalam rumah. 
Wassalam. 
   

You Might Also Like

1 kitty baik hati komen

  1. senang beli ni kan kak. tak payah susah2 bawa anak main kat luar. hehe

    ReplyDelete