Fungsi Hand Wrist Bells Rattles Soft Toys

09:33

Assalamualaikum. Bila ada anak perempuan, macam-macam aksesori kita nak bagi anak pakai sebab anak perempuan tak sama macam anak lelaki. Bila nampak headband, mula nak bagi pakai. Nampak topi baby yang comel, rasa nak bagi pakai. 
Hand Wrist Bells Rattles atau rattles untuk pergelangan tangan kanak-kanak Fiza beli di Lazada Malaysia  untuk Baby Huwainaa. Rattles ini sesuai untuk bayi lelaki atau perempuan. 
Barang dari China 
Sepasang Hand Rattles 
Sebagai perhiasan untuk baby Huwainaa
Rattles sebenarnya bagus untuk vision hearing exercise pada peringkat umur anak-anak masih bayi. Tak kisah jenis yang boleh dipegang, dipakai di pergelangan tangan atau kaki kerana ia memang sangat bermanfaat. 
Hand rattles bunyinya tidak terlalu kuat dan halus sahaja. Kalau kuat macam bunyi loceng nanti kita pula yang serabut. Ia juga ringan maka baby tak kan terbeban untuk mengangkat tangannya.
Wassalam.

You Might Also Like

2 kitty baik hati komen

  1. Dulu teringin jugak nak beli. Tapi tak thu apa fungsi. Haha
    Klkar btl.
    Pastu tgk kawan dia pkai kn kat tangan kaki semua, kita pula naik rimas. 😅😅

    ReplyDelete
  2. baru tahu fungsi rattles ni. Comel pulak tu :D

    ReplyDelete

Bacaan tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah