Sanny & Joleen Lifestyle Antioxidant Serum mengandungi Vitamin E yang sangat diperlukan oleh kulit

13:01

Assalamualaikum. Teruja sangat untuk kongsikan produk wajah dan kulit yang Fiza baru sahaja cuba. Ia adalah serum yang mengandungi Vitamin E. Kalau korang hendak tahu, Vitamin E sangat penting dan sangat diperlukan oleh kulit. Vitamin E juga banyak digunakan dalam produk kecantikan dan salah satu daripadanya ialah dalam produk Sanny & Joleen Lifestyle Antioxidant Serum.


Sanny & Joleen Lifestyle Antioxidant Serum mengandungi Vitamin E yang sangat diperlukan oleh kulit | Sanny & Joleen Lifestyle Antioxidant Serum adalah produk serum yang mengandungi Super palm Vitamin E Tocotrienol. Serum ini merupakan serum yang membantu :
  • mengurangkan kedutan wajah
  • memberi perlindungan kulit yang optimum
  • menjadikan kulit lembut dan licin 
  • mengandungi pelembab anti- penuaan 2 dalam 1 

Sanny & Joleen Lifestyle Antioxidant Serum

Keunikan utama Serum Antioksidan:

1. Mengandungi Vitamin E Tocotrienol - kajian menunjukkan tocotrienol mempunyai potensi antioksida 40-60 kali lebih tinggi daripada yang lebih biasa varian Vitamin E alpha-tocopherol. (kebanyakan produk penjagaan kulit  di kedai mengandungi Vitamin E tokoferol)

2. Formula sejuk & tidak berminyak


Mengandungi Vitamin E Tocotrienol

Formula sejuk dan tidak berminyak

Antara bahan yang terkandung dalam Sanny & Joleen Lifestyle Antioxidant Serum : 

  • Tocotrienol (Vitamin E)
  • Panthenol (Pro-vitamin B5)
  • Niacinamide (Vitamin B3)
  • Calendula & Olive Oil

Produk penjagaan kulit Sanny & Joleen telah diuji dan bahan-bahan yang digunakan, tanpa bahan kimia keras seperti Natrium Laureth Sulphate (SLS), parabens, derivatif haiwan, pewarna buatan dan sebagainya. Mereka telah memastikan bahan dalam serum benar-benar  adalah bahan yang memelihara kulit, mengandungi antioksidan, menyuburkan dan memelihara kulit supaya sentiasa tampak sihat.


Fiza sendiri dapat merasakan kelembutan serum apabila meresap ke dalam kulit muka. Penggunaannya juga mudah. Hanya titiskan beberapa titik serum pada tapak tangan dan tepekkan pada muka secara perlahan-lahan. Pastikan kulit wajah kita telah dibersihkan sebelum menggunakan produk ini.

Kalau mak-mak yang ada stretchmarks waktu mengandung dulu, boleh sapukan juga serum ini kerana Vitamin E yang terkandung dalam serum Sanny & Joleen Lifestyle Antioxidant Serum bukan sahaja untuk kulit muka tetapi fungsi Vitamin E itu sendiri untuk mengurangkan stretchmarks.

Memandangkan Vitamin E memang sangat penting untuk kulit, Fiza memang puji sangat Sanny & Joleen Lifestyle kerana mengeluarkan produk hebat ini. 


Bagi yang berminat, boleh dapatkan maklumat harga dan butiran lanjut Sanny & Joleen Lifestyle Antioxidant Serum di farmasi terpilih. Senarai farmasi boleh didapati dengan melayari http://sannyjoleen.com/stores.

Dapatkan Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioxidant ini sekarang! Gunakan PROMO CODE: HAFIZA untuk dapatkan 15% diskaun apabila korang membuat pembelian di website www.sannyjoleen.com Penghantaran percuma di Malaysia, kod sah sehingga 20 Mei 2019.


PROMO CODE: HAFIZA


You Might Also Like

0 kitty baik hati komen


Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

PA&MA NOV 2018

PA&MA NOV 2018
Huwainaa dalam majalah

PA&MA OKT 2018

PA&MA OKT 2018
Mama dan Huwainaa masuk majalah