Goodies Bag Didi and Friends Konsert 2019

10:38

Assalamualaikum. Sewaktu kami sekeluarga pergi ke Konsert Hora Horey Live Didi and Friends 2019 baru-baru ini, pihak penganjur ada goodies bagi mereka berikan bergantung kepada jumlah tiket yang dibeli. Maknanya kami balik tidaklah dengan tangan kosong. 

Nak tahu apa yang ada dalam goodies bag tersebut. Meh ikut Fiza selongkar apa yang ada.


Wristband untuk masuk menyaksikan konsert
Vitamin Champs, 2 bungkus anak dah makan, ini yang tinggal
Glow in the dark stick, mereka bagi digunakan masa dalam konsert,
 ada lagu yang mereka minta untuk gunakan stick ini. 
Buku mewarna
Pamphlet info mengenai zoo
Kupon Steam Experiential Project, hilang satu tak tahu ke mana
Gelang getah 
Kalau tak diselamatkan awal-awal semuanya hilang kat bebudak berdua tu.
Inilah barang-barang yang ada dalam Goodies Bag Didi and Friends sempena Konsert Hora Horey Live Didi and Friends 2019. Bagi yang tak bawa anak-anak korang lagi, mungkin tahun depan ada lagi konsert sebegini. 

Rugi tau kalau tak bawa anak-anak, bukan dorang je enjoy, kita yang mak bapak pun rasa enjoy dan seronok. In syaa Allah, kalau tahun depan mereka anjurkan lagi, Fiza nak bawa anak-anak lagi. Review konsert korang boleh cari kat blog post yang lepas yer.

Wassalam.  

You Might Also Like

0 kitty baik hati komen


Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

PA&MA OKT 2018

PA&MA OKT 2018
Mama dan Huwainaa masuk majalah

PA&MA NOV 2018

PA&MA NOV 2018
Huwainaa dalam majalah

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah