KFC Zinger Double DOWN burger tanpa roti

15:12

Assalamualaikum. Memandangkan KFC Zinger Double Down dah kembali semula, Fiza nak bagitahu pengalaman makan burger ayam tanpa roti nie. Sebelum ini memang tak pernah makan pun, bukan tak suka tapi yelah makanan bermusim, baru nak beli musim dah habis. Kali ini berpeluang untuk makan, meh buat review sekali.


KFC Zinger Double DOWN burger tanpa roti | Pengalaman sebelum ini selalunya tertipu dengan iklan. Tunjuk burger besar, sekali dapat kat tangan, alahai.. kecewa. Tapi kali ini memang tak kecewa langsung.


Meriah betul burger ayam yang dikapit dengan dua isi ayam tanpa roti. 100% isi ayam, puas makan macam makan 2 ketul ayam tanpa tulang.



Sedap dan berbaloi. Fiza ambil satu set dengan potato wedges dan air pepsi. Harga RM18.50 tidak termasuk cukai. Oke la tu, sekali sekala kan. Kalau makan hari-hari mungkinlah pokai. Kesimpulannya memang sedap dan puas hati. 

Wassalam.

You Might Also Like

0 kitty baik hati komen


Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

PA&MA OKT 2018

PA&MA OKT 2018
Mama dan Huwainaa masuk majalah

PA&MA NOV 2018

PA&MA NOV 2018
Huwainaa dalam majalah

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah