Lolipop Chupa Chups Gergasi, biar betul?

10:08

Assalamualaikum. Al-kisah bermula waktu kami jalan-jalan di One Utama Shopping Complex. Tiba-tiba Thaqif tak nak teruskan berjalan. Dia berlari terus ke tempat yang kami memang pura-pura tak nampak tapi akhirnya dia sendiri nampak. 


Lolipop Chupa Chups Gergasi, biar betul? | Sebelum ini pernah ternampak tapi tak pernah terfikir nak beli sebab mahal. Harganya tak berpatutan langsung kalau nak dibandingkan kalau kita beli sepeket biasa atau pun beli di 7E.

Memandangkan Thaqif dah bertapa depan lolipop Chupa Chups, bukan yang biasa tetapi yang gergasi, mama dengan dedi tak mampu nak buat apa. Kalau dia je nak tak pe, Huwainaa pun nak juga.


Memikirkan sudah rezeki anak, lagipun nak happy tak nak anak menangis depan orang ramai, tutup mata jelah. Kebetulan buy 2 free 1, jadi dapatlah 3 lolipop gergasi. Bertambah rongaklah gigi Thaqif.





Dalam lolipop ada 15 biji lolipop kecil. Itu sebenarnya dalam lolipop gergasi tersebut. Kami habiskan RM 125 untuk 45 biji lolipop. Tepuk dahi jelah. 


Meh layan video unboxing, Lolipop Chupa Churp Gergasi dengan anak-anak. Gelagat dorang tak sabar betul nak makan lolipop telahpun dirakam. Jemput untuk subscribe Channel youtube Fiza yer. Kunjungan balas Fiza akan buat nanti. Jalan lupa komen youtube channel korang di ruangan komen. 



Wassalam.

You Might Also Like

1 kitty baik hati komen

  1. Omg besarnya lollipop tu. Ingatkan memang seketul tu lollipopnya. Memang boleh rongak gigi ni

    ReplyDelete


Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

PA&MA OKT 2018

PA&MA OKT 2018
Mama dan Huwainaa masuk majalah

PA&MA NOV 2018

PA&MA NOV 2018
Huwainaa dalam majalah

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah