Cara Claim RM30 e-Tunai Rakyat melalui aplikasi Boost

10:49

Assalamualaikum. Malam tadi dah keluar berita mengenai baucer e-tunai rakyat bernilai RM 30. Pasti ramai yang sibuk untuk dapatkan cara-cara untuk menebus RM 30 tersebut kan. Sebenarnya tidak susah pun nak tebus. Dengan syarat korang dah install apps sama ada GrabPay, Boost atau TnG e-wallet.

Langkah 1 : Klik button Claim now

Langkah 2 : Baca syarat-syarat yang ditetapkan

Langkah 3 : Sediakan IC dan jangan lupa langkah 2



Langkah 4 : Ambil gambar IC tanpa sebarang pantulan cahaya dan IC mesti jelas
Kemudian selfie.

Selesai, akan keluar mesej sebegini


Dapat atau tidak perlu tunggu pengesahan daripada pihak Boost. Setakat ini kalau Fiza buat semakan, masih di peringkat Verify ID telah pun berjaya.



Bagi korang yang belum apply, selepas baca, jangan lupa masukkan referral code 

  hafu2xy

Terima kasih. Semoga berjaya.

Update 16 Jan 2020


Claim berjaya dan RM 30 berada dalam Boost e-wallet Fiza. Korang pun jangan tak cuba yer. 

Wassalam.


You Might Also Like

0 kitty baik hati komen


Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

PA&MA OKT 2018

PA&MA OKT 2018
Mama dan Huwainaa masuk majalah

PA&MA NOV 2018

PA&MA NOV 2018
Huwainaa dalam majalah

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah