Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Takoyaki di Sushi King

12:16

"Abg jom mkn sushi..asyik mkn sushi jusco jer..kte g sushi king la pulak.." hubby aq pun ckp JOM.. ape lg trus g AEON Rawang la.. last mkn kt sushi king ms blaja kt U dlu jer.. slalu mkn kt mid valley sbb dkt ngan tpt blaja.. Hubby pun bkn sng nk mkn.. tp aq dah ajr dye mkn sushi jusco klu time pegi jusco.. skrg nie dye pulak yg xcited ble nk g mkn sushi.. luv u abg.. 
kusyuknye en. hubby pilih mknan
Smpai jer aq ngk menu, aq order Bento Piri-piri Chicken dan hubby order Tori Teriyaki & Fried dan x lupe favorite aq Takoyaki..  
 jemput mkn..
Bento Piri-piri Chicken , Tori Teriyaki & Fried dan Takoyaki
Hubby bgth pasni nk mkn lg..tp nk amek sushi jer sbb x puas mkn.. yela nk mkn puas2 x gaji lg kn.. hehe.. blk umh trus lyn korea pulak..cite best skrg nie Full House Take 2 dan That Winter The Wind Blow.. cite melayu skrg pun aq dah x amek th.
Nasib baek kt jusco tu x de mknan korea.. tp mknan dorg cm ner ey.. yg aq th kimchi tu jer la..

You Might Also Like

1 kitty baik hati komen

  1. suami k.ena tak suka mkn sushi
    dia pernha try mkn terus muntah tu
    serik dah dia nak mkn

    best tu full house
    layannnnnnnnnn

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah