Huwainaa dalam majalah Majalah Pa&Ma

12:26

Assalamualaikum. Fiza memang rajin sangat hantar atau join peraduan untuk anak-anak. Bukan untuk menang tapi kalau ada rezeki untuk menang lagi best sebab rezeki datang dengan pelbagai cara. Baru-baru ini pun Fiza hantar gambar kami berdua untuk dimuat masuk dalam Majalah Pa&Ma. Hantar penyertaan pada bulan Jun 2018. 

Mama dan Huwainaa

Tunggu juga setiap keluaran mana tahu ada gambar kami. Tak sangka bulan keluaran Majalah bulan Oktober muka kami muncul walaupun tak mendapat tempat tiga teratas, tapi gambar ada dalam majalah pun dah seronok sangat.

Ruangan Permata Hati

Majalah Pa&Ma Oktober 2018

Kalau hendak tahu Fiza memang pembaca setia majalah Pa&Ma. Setiap bulan memang tidak lepas untuk membeli majalah di 7Eleven. Masa waktu Thaqif baby dulu pun Fiza rajin hantar gambar dia untuk masuk dalam majalah. Bukan untuk menunjuk tapi sekadar untuk suka-suka. Majalah ini nanti boleh tunjuk kat anak-anak bila dorang sudah besar.

Wassalam. 

You Might Also Like

7 kitty baik hati komen

  1. dulu selalu ada magazine ni kat rumah, sekarang jarang haha sbb masing takbeli magazine dah

    ReplyDelete
  2. wah rezeki..ada gambar dalam majalah..best tu

    ReplyDelete
  3. tahniah, setuju dgn awk kalah menang belakang kira kenangan tu yg penting...;-)

    ReplyDelete
  4. Comelnyaaa Huwaina. Done follow sini :)

    ReplyDelete
  5. pa&ma dan mingguan wanita, feveret aida.
    cuma pa&ma da tak beli lah skang.
    anak2 da besar, fiza. but a bundle of collections masih ada kat bilik.

    ReplyDelete


Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

PA&MA NOV 2018

PA&MA NOV 2018
Huwainaa dalam majalah

PA&MA OKT 2018

PA&MA OKT 2018
Mama dan Huwainaa masuk majalah