Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Lambat vs Halangan

16:03

Pernah tak korg alami perkara seperti ini.. apabila kita hendak cepat atau menyedari telah terlambat contohnye nk masuk opis.. time tu la mcm2 halangan yang akan datang contohnye byk kereta kat jln, ader lori besar kt depan smpai jem jln.. ader pulak pemandu lori bwk lori mcm makan angin sedangkan kita nie nk cpt risau punch card merah.. huh... mmg derite rasenye..
Cam nie la aq rase ari nie.. semalam bos aq bgth dtg awl skit sbb nk siapkan binding untuk mesyuarat.. aq pun ok jer la.. last2.. pagi nie cm biasa la aq bgn.. bertolak dr umh jam 0815.. ikutkan perjalanan dlm 20 minit jer.. perkara paling terkejut ari nie bila kete kami keluar jer ke jln besar, terkejut btui ble ngk jem cm x bergerak.. adui.. abeh la cm nie.. tu ok lg kt bandar rawang.. kami pun ikut jln lamer ke pekan kuang.. jln lamer cm biase la bengkang bengkok dan double line.. elok jer perjalanan ly pulak kuar satu lori TNB bw tiang.. nk potong time tu la ade moto.. ader lori.. mau dlm 10 minit ikut dye.. double line pulak tu..
lori nie la wat aq betui2 hilang sabar..
Pas dah potong.. smpai dah kt kuang, kami nk lalu kt area matang pagar... mmg dah agk kt sni mmg banyak lori kuari keluar masuk.. aper lg.. mmg tersangkutla.. trafik light nyer jauh la.. ngk jam dah jam 0905.. ms kete gerak cm kure2.. ader pulak eksiden moto sbb tersangkut lubang kot.. moto hempap kaki perempuan tu.. bangsa cina.. dua org.. kami mmg x sempat la nk tlg.. nasib dah ader org tolong..
ahhh...abeh la aq cm nie.. jam dah kul 0920.. bertape derite dan sabar tui aq rase.. dan last skali aq punch card kul 0930.. sepatutnye masuk jam 0900.. tp len jd nye.. nasib baek la bos x marah.. tp dlm hati dye x tau la kn.. huhu.. sory bos...

You Might Also Like

2 kitty baik hati komen

  1. selalu jea jd mcm nie
    nak2 nak msk simpang ofis kita nie
    selalu jea kereta depan bwk lembap gila
    geram tau

    ReplyDelete
  2. owg yang sebelah tu tak pe..yang drive naik hot satu badan klu jdi mcm ni..huhuhu

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah