Home made Nasi ayam

10:59

Ape yang menjadi nye kn? sebelum nie pun dah wat tp biase2 jer.. kali nie dgn bersungguh2 maka menjadilah.. 
cite pasal masak sebenarnye.. wat nasik ayam semalam.. resipi nie fiza wat dengan cara mak fiza dulu.. mase duk ngn  mak dulu, dia rajin wat nasi ayam.. dan fiza mmg suke sgt.. bile dpt mkn nasik ayam rase mcm bermakne betui  hari tu.. spe yg x suke masakan mak sendiri kn..  
semalam pas balik kje cm biase la pikir menu nk makan malam.. tetibe je rase nk makan nasik ayam..barang2 sumenye takde.. yang paling penting ayam la kn.. so langkah mudah g la satu pasaraya nie kt rawang.. klu ikutkan fiza mmg kurang suke pegi sini sbb banyak tipu harga dan kadang2 service kaunter mmg lambat..
dan semalam terkena lagi fiza..lepas dah pilih barang, nk g kaunter.. tetibe la x th la service down ke aper ke fiza x th.. hampir setengah jam duk queue nk byr.. mmg sabar betul.. ikutkan mmg nk kuar dari situ tp sebab nk masak nyer pasal.. tunggu jela..
ngk.. kaunter bukak 3 je.. mmg beratur panjang la...
Sampai umah kul 8.00 mlm.. wat kje secepat mungkin la sbb nye ader sesuatu yang best tgh tunggu fiza kat ONE hd.. cite korea la kan... so masak la secepat dan sebaik mungkin.. dan hasil nya..
nasi ayam resipi dari mak fiza..

You Might Also Like

0 kitty baik hati komen

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah